Bærekraft

Ansvarlig mote

Å være miljøbevisst er en av kjerneverdiene hos RainSisters - og dette er hvordan de inkorporerer bærekraft og ansvarlig produksjon i plaggdesignet og den daglige behandlingen.

Funksjonalitet møter bærekraft

Alle er enige om at hovedmålet for kvinneklær er å se bra ut. Sterke, livlige farger og nyanser, klassiske linjer og snitt som smigrer figuren og understreker våre naturlige kurver - dette er kvinnemote. Målet er alltid å sørge for at kvinner både er vakre og føler seg vakre når de har på seg kåpene!

Men å se bra ut går ofte på bekostning av funksjonalitet og komfort. Dette er deres oppdrag - å endre dette synet. De tror at femininitet kan være funksjonelt, og at skjønnhet kan være behagelig. Alt i ett.

De legger spesiell vekt på de små detaljene som kan utgjøre en stor forskjell når du bruker en av deres kåper: en stor hette med justerbare snørestrammere for å sikre at det ikke kommer regn i ansiktet ditt (vi hater alle at mascaraen vår renner i regnet - yuk!), skjulte trykknapper og store skjulte lommer i sidesømmene for å skjule en leppestift, telefon eller et barns sunne godbit. Hver funksjon de inkluderer i kåpene tjener et spesifikt formål samtidig som de er tro mot filosofien deres om å få det hele til å se vakkert ut.

Bærekraft møter praktisk

I dagens miljøbevisste verden blir vi alle oppfordret til å kjøpe færre varer og velge varige produkter som tåler tidens tann. Det er mange grunner til å støtte denne måten å tenke på, og heldigvis krysser en RainSisters-kåpe av mange punkter fra denne listen.

De kan brukes til enhver anledning, enten det er et flott middagsselskap i et viltvoksende herskapshus eller en kveld ute for å se en fotballballkamp med barna. Hæler eller joggesko, bling eller casual - kåpene passer til enhver situasjon. Bruk kåpen din uansett vær uten å bekymre deg for hvordan du vil se ut. Knepp den igjen når regnet pøser ned, eller åpne den for en trendy swish og sving på solrike dager om våren. Du trenger aldri å bekymre deg, fordi alle kåpene er laget av det samme høykvalitets membranstoffet, noe som gjør dem pustende, varme, vanntette, vindtette og lydløse uansett hvor aktiv livsstilen din er.

Bærekraft møter kvalitet

Membranstoffet som brukes til å lage alle RainSisters kåper er overlegen kvalitet, svært slitesterk og lettstelt, noe som betyr at du vil kunne bruke den i mange år fremover uten å måtte investere i en annen.

Bærekraft møter tidløshet

Klassiske plagg er de som er så perfekte at de aldri går av moten. En liten svart kjole, en hvit skjorte, blomstertrykk, jeans, trenchcoats, en timeglassform på en kvinnes kropp. RainSisters-kåpene representerer også en slik klassisk mote. De er unike, funksjonelle, elegante og uendelig brukbare. De kommer ikke til å være borte med morgendagens nyeste trender. Deres design er kommet for å bli. Dette er avgjørende for tankegangen om ansvarlig mote. I stedet for å akseptere klisjeene om å bare bruke en kjole én gang, eller at bestemte farger og stiler kun er trendy én gang i sesongen, må vi som forbrukere endre den etiske tankegangen vår. Kåpene ser fantastiske ut, og vil være like aktuelle om 5 år, eller 50 år.

Bærekraft betyr små produksjonsmengder

Deres kåper er laget lokalt i et etisk miljø. De masseproduserer aldri og tar seg tid til å sikre at hver kåpe ser perfekt ut for hver kunde. De vil at kåpene skal finne sine perfekte hjem og bli der lenge, selv om det tar litt lengre tid å fullføre den prosessen.

Bærekraft betyr minimalt svinn

Det er en betydelig mengde avfall som produseres i moteindustrien. Hvis plaggene ikke settes sammen riktig, går rundt 10-15 % av stoffet tapt, noe som er skadelig for miljøet. De har investert i digitale løsninger for å sikre at de kun bruker det de trenger for å minimere mengden svinn som oppstår.