Historien om RainSisters

Regnkaaper.no

I begynnelsen...

Vi har alle opplevd de dagene der solen skinner om morgenen, men midt på ettermiddagen åpner himmelen seg og regnet øser ned. I tillegg vet vi damer at det er liten sjanse for at vi har tatt med oss paraply. Resultatet? Vi blir dyvåte og de vakre frisyrene og klærne våre blir gjennomvåte mens vi ender opp med å føle oss helt elendige.

Hva er løsningen da? Vel, når du bor i strøk der været skifter ofte og gjerne preget av regn og nedbør, er det desidert beste alternativet å ha en godt laget vanntett allværskåpe å ha på seg hver dag. Det eneste problemet er å finne en slik kåpe som er elegant, ser stilig ut og passer til dine favoritt sexy hæler. En allværskåpe som ser smart og lekker ut selv når det ikke regner; som blender folk rundt deg uansett vær.

Så jentene i RainSisters bestemte seg for å lage allværskåper eksklusivt for kvinner, som skulle se sofistikerte, vakre og feminine ut, samtidig som de var vanntette, varme og svært funksjonelle. Dette plagget er et must for enhver kvinne som elsker å se bra ut, og samtidig være forberedt på allslags vær. Og dermed ble RainSisters feminine allværskåper skapt!

Kåpene fra RainSisters er designet for moderne kvinner med linjer og mønstre som fremhever hver eneste tomme av din femininitet. Hver enkelt kåpe er håndlaget med de mest komfortable pustende materialene, og holder deg varm og tørr uansett vær. Du kan være sikker på at du alltid vil se ut som en dame!

Regnkaaper.no

Stoffene

Alle kåpene er laget av et spesielt membranmateriale, som er et vevd stoff som er fleksibelt og funksjonelt, men også mykt og utrolig behagelig.

For å si det enkelt, vil kåpene:

  • Beskytt deg mot plutselig regn og vind;
  • Hold deg varm og opprettholde normal kroppstemperatur;
  • La huden din puste og føles komfortabel

Disse kåpene er fantastiske, fordi de beskytter deg kompromissløst mot vått vær av alle slag, samtidig som de holder deg tørr og komfortabel og ser ALLTID nydelig ut!

Vil du vite mer om membranmaterialet? Les mer her!

Regnkaaper.no

Mønstrene

Stavanger har gjennomsnittlig 1513 soltimer i året, og Bergen har 1185. Kristiansand troner på topp med sine 1780 soltimer (statistikk hentet fra yr.no). Når været ikke er preget av solskinn, er det kjedelig, grått og ofte fuktig. Man skulle tro at i et land med så mange nedbørsdager, ville vi ha lyst til å lyse opp tilværelsen med livlige og fargerike klær. Faktisk er det motsatte tilfellet. Svart og grått er de mest populære fargene, selv om en rekke vitenskapelige studier har vist at farger har forskjellige energier som kan berolige eller revitalisere deg. Vi tror også at dristige farger og mønstre er en fin måte å uttrykke hvor unik og individuell du er. Vi heier på å skille seg ut fra den grå mengden!

Alle RainSisters-kåper er laget av stoffer som sprudler av farger og dristig stiliserte blomstermotiver for å lyse opp enhver dag, og få deg til å føle deg spesiell, selvsikker og eksepsjonelt feminin. Du kan være trygg på at du ikke forsvinner i mengden med en kåpe fra RainSisters!

Alle mønstre som brukes i kåper fra høsten 2018-kolleksjonen og utover er designet eksklusivt av RainSisters designer og grunnlegger Zanda Purviske. Kreasjonene hennes er helt unike og vil ikke bli funnet i noen annen allværskåpe, noe annet sted i verden. Er ikke det unikt?

Om jentene bak RainSisters

RainSisters er et lite, uavhengig eid klesmerke og selskap basert i Riga, Latvia. De ble grunnlagt i 2018 og drives av 3 søstre: Zanda, Zaiga og Zane. De kombinerer sin erfaring innen arkitektonisk design, tekstilteknologi og finans med deres lidenskap for mote.